آشپزی

روش تهیه تیرامیسوی خوشمزه و بدون گلوتن

همشهری‌آنلاین: به ما در تهیه یک تیرامیسو خامه‌ای و بدون گلوتن وسوسه‌انگیز بپیوندید. اگر به دنبال یک دسر بدون گلوتن، نرم و سبک هستید این دسر کلاسیک ایتالیایی عالی را از دست ندهید. در این مطلب آموزش کامل به همراه عکس های هر مرحله گذاشته شده تا بتوانید قدم به قدم با دستور پیش بروید.

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی لذیذ و بی‌نظیر است که به راحتی می‌توان آن را بدون گلوتن درست کرد. در این دستور، با استفاده از بیسکویت‌های خانگی بدون گلوتن و کرم ماسکارپونه نرم و غلیظ، یک تیرامیسوی بی‌نقص تهیه خواهید کرد که مناسب افرادی است که از حساسیت به گلوتن رنج می‌برند. این دسر برای هر مناسبتی، چه جشن‌ها و چه دورهمی‌ها، یک انتخاب عالی است.

مواد لازم

1680852

برای بیسکویت‌های بدون گلوتن

  • سفیده تخم‌مرغ (حدود ۲ عدد): ۶۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ (حدود ۲ عدد): ۳۵ گرم
  • شکر: ۷۵ گرم
  • آرد برنج: ۵۵ گرم
  • نشاسته سیب‌زمینی: ۲۰ گرم
  • نشاسته ذرت: ۱۰ گرم
  • پودر بیکینگ بدون گلوتن: ۸ گرم
  • گوار گام: ۰.۵ گرم

برای پودر زدن بیسکویت‌ها:

  • شکر: به مقدار لازم
  • شکر پودر شده: به مقدار لازم

برای کرم:

  • پنیر ماسکارپونه: ۶۰۰ گرم
  • خامه مایع: ۲۰۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ (حدود ۵ عدد): ۹۰ گرم
  • شکر: ۱۳۰ گرم
  • آب: ۱۲۰ گرم

برای مونتاژ تیرامیسو:

  • قهوه: ۱۸۰ گرم
  • پودر کاکائو تلخ: ۳۰ گرم

طرز تهیه

تیرامیسو

بیسکویت‌های بدون گلوتن:

۱. ابتدا سفیده تخم‌مرغ را از زرده جدا کرده و آن‌ها را در یک کاسه قرار دهید.

۲. سفیده‌ها را با ۴۰ گرم شکر با استفاده از همزن برقی تا زمانی که به شکل سفیدی سفت درآید، بزنید.

۳. در کاسه‌ای دیگر زرده‌های تخم‌مرغ و بقیه شکر (۳۵ گرم) را با همزن برقی بزنید تا ترکیب پف کرده و روشن شود.

۴. حالا، سفیده تخم‌مرغ را به آرامی به زرده‌ها اضافه کنید. این کار را به تدریج و با استفاده از یک کاردک انجام دهید تا هوای اضافه حفظ شود.

۵. سپس آرد برنج، نشاسته سیب‌زمینی، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر و گوار گام را با هم مخلوط کرده و به آرامی در ترکیب زرده و سفیده تخم‌مرغ الک کنید.

۶. ترکیب بدست آمده را در یک قیف قنادی ریخته و با آن روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، به شکل انگشتی‌های ۱۰-۱۲ سانتی‌متری بکشید.

۷. روی بیسکویت‌ها با الک شکر معمولی و شکر پودر شده بپاشید.

۸. بیسکوییت ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. پس از پخت، اجازه دهید بیسکویت‌ها سرد شوند.

کرم ماسکارپونه

۱. در یک قابلمه کوچک، شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا دمای آن به ۱۲۱ درجه سانتی‌گراد برسد. اگر دماسنج ندارید، می‌توانید تا زمانی که حباب‌های سفید در سطح آب تشکیل شوند، حرارت دهید.

۲. پیش از رسیدن به دمای ۱۲۱ درجه، زرده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید.

۳. وقتی دما به ۱۲۱ درجه رسید، آب‌نباتی که به دست آمده را آرام‌آرام و به تدریج به زرده‌ها اضافه کنید و همزمان همزن را روشن نگه دارید تا ترکیب پف‌کرده و سفت شود.

۴. سپس خامه مایع و پنیر ماسکارپونه را کم کم به ترکیب اضافه کنید، یک قاشق در هر بار، تا زمانی که کرم کاملاً صاف و یکنواخت شود. کرم ماسکارپونه را کنار بگذارید و به سراغ مرحله بعدی بروید.

مونتاژ تیرامیسو

۱. قهوه را با دستگاه موکا درست کرده و اجازه دهید کاملاً سرد شود.

۲. بیسکویت‌ها را یک‌به‌یک در قهوه سرد غوطه‌ور کرده و در یک ظرف شیشه‌ای یا ظرف مخصوص تیرامیسو بچینید.

۳. حالا روی بیسکویت‌ها لایه‌ای از کرم ماسکارپونه بریزید.

۴. سپس با پودر کاکائو تلخ روی کرم را بپوشانید.

۵. لایه‌ای دیگر از بیسکویت‌های غوطه‌ور شده در قهوه را اضافه کنید، سپس دوباره با کرم و پودر کاکائو ادامه دهید.

۶. برای بهتر شدن طعم تیرامیسو، آن را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود.

نگهداری

• تیرامیسو بدون گلوتن را می‌توانید حداکثر یک روز در یخچال نگهداری کنید. در صورتی که از تخم‌مرغ‌های پاستوریزه استفاده کنید، این دسر می‌تواند تا ۲-۳ روز هم قابل استفاده باشد.

• اگر قصد نگهداری آن را به مدت طولانی‌تر دارید، می‌توانید تیرامیسو را تا ۲ هفته در فریزر نگهداری کنید.

نکات طلایی

  • گوار گام یک افزودنی طبیعی است که در این دستور برای ایجاد ساختار و ثبات در بیسکویت‌ها استفاده می‌شود و به آن‌ها خاصیت کشسانی می‌دهد تا در طول پخت نرم و ثابت بمانند.
  • این دستور برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند یا رژیم بدون گلوتن دنبال می‌کنند، بسیار مناسب است.

5282856

5282858

5282860

5282868

5282870

5282871

5282872

5282876

5282877

نمایش کامل خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا