سلامت

در روزهای آلوده دور این غذاها را خط بکشید

ایسنا: قاسمی با هشدار نسبت به مصرف غذاهای چرب، سنگین، فست‌فودها و خوراکی‌های فرآوری‌شده در روزهای آلوده، اظهار کرد: این نوع غذاها بار التهابی بدن را افزایش داده و می‌توانند اثرات آلودگی را تشدید کنند.

UJoPXlY4UWK1

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به افزایشآلودگی هوا در روزهای اخیر، گفت: مصرف غذاهای چرب در روزهای آلوده، بار التهابی بدن را افزایش داده و می‌توانند اثرات آلودگی را تشدید کنند.

فاطمه قاسمی گفت: انتخاب مواد غذایی مناسب در روزهای آلوده می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب‌های ناشی از آلودگی کمک کند.

وی با بیان اینکه مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه به‌ویژه سبزیجات برگ‌سبز مانند اسفناج سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین C است، توصیه کرد: شهروندان روزانه سهم بیشتری از این مواد در برنامه غذایی خود قرار دهند.

قاسمی استفاده از میوه‌های حاوی ویتامین C نظیر پرتقال، لیمو و کیوی را در کاهش اثرات آلاینده‌ها مؤثر دانست و افزود: استفاده از مغزها و دانه‌ها مانند گردو و بادام و منابع امگا-۳، در کاهش التهاب ریه و بهبود عملکرد تنفسی نقش مهمی دارد.

 وی همچنین بر مصرف ادویه‌های مفیدی چون زردچوبه و زنجبیل و نوشیدن مایعات کافی تأکید کرد و گفت: این موارد به دفع بهتر مواد مضر از بدن کمک می‌کنند. استفاده از شیر و لبنیات کم چرب و نوشیدن مایعات کافی در هنگام آلودگی هوا کمک کننده است.

 قاسمی با هشدار نسبت به مصرف غذاهای چرب، سنگین، فست‌فودها و خوراکی‌های فرآوری‌شده در روزهای آلوده، اظهار کرد: این نوع غذاها بار التهابی بدن را افزایش داده و می‌توانند اثرات آلودگی را تشدید کنند.

وی در پایان یادآور شد: رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای باید در کنار سایر اقدامات پیشگیرانه مانند استفاده از ماسک مناسب و کاهش تردد در هوای آلوده انجام شود تا بیشترین اثر حفاظتی برای سلامت افراد فراهم شود.

نمایش کامل خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا