سلامت

از هالیوود تا ژاپن؛ راز علاقه آنجلینا جولی به سوشی و فواید شگفت‌انگیز آن

«سوشی» یکی از غذاهای محبوب آنجلینا جولی است؛ غذایی ژاپنی که به دلیل ترکیب هوشمندانه‌ی ماهی، برنج و سبزیجات، نه‌تنها خوش‌طعم بلکه فوق‌العاده مغذی محسوب می‌شود.

این هنر ژاپنی از ماهی‌هایی مانند سالمون یا تُن تهیه می‌شود و منبعی سرشار از پروتئین با کیفیت بالا، اسیدهای چرب امگا ۳، ویتامین D و سلنیوم است. مصرف منظم سوشی به سلامت قلب، مغز و کنترل وزن کمک می‌کند.

در کنار طعم و زیبایی بصری غذا، جولی از سوشی به‌عنوان وعده‌ای سبک و انرژیبخش در روزهای شلوغ فیلم‌برداری یاد می‌کند. البته کارشناسان تغذیه تأکید دارند که برای جلوگیری از آلودگی، ماهی خام باید از منابع تازه و مطمئن تهیه شود و توصیه می‌شود افراد باردار یا دارای ضعف ایمنی، از سوشی پخته یا گیاهی استفاده کنند.

نمایش کامل خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا