سلامت

نسخه طب سنتی برای رفع چاقی | تشخیص چاقی لحمی و شحمی + رژیم مخصوص هرکدام

در طب سنتی، چاقی فقط نتیجه پرخوری یا کم‌تحرکی نیست؛ بلکه ریشه آن به مزاج بدن و غلبه رطوبت برمی‌گردد. دکتر زهرا سرباز حسینی، متخصص طب سنتی، معتقد است چاقی به دو نوع لحمی (گرم و عضلانی) و شحمی (سرد و چرب) تقسیم می‌شود و هر کدام درمان خاص خود را دارد.

در چاقی لحمی، بدن درشت، پوست سرخ‌وسفید و انرژی بالا دیده می‌شود. این افراد باید از غذاهای سرد و خشک مانند عدس، کشک، پنیر، گشنیز، سماق، انار و آلبالو استفاده کنند و از گوشت گوسفند، نخود، موز، انگور و بادام اجتناب نمایند.

اما در چاقی شحمی، بدن سرد و تر است و چربی‌ها بیشتر در شکم و پهلو تجمع دارند. افرادی با این نوع چاقی باید از خوردن کاهو، خیار، گوجه، ماهی، لبنیات و برنج سفید خودداری کرده و در عوض از ادویه‌های گرم مثل دارچین، زیره، زعفران، سیاه‌دانه، آویشن و سبزیجاتی مانند تره و نعنا بهره بگیرند.

اصلاح رژیم غذایی بر اساس مزاج، همراه با خواب کافی، پیاده‌روی سبک و مصرف نوشیدنی‌های گرم مانند دمنوش زنیان و بابونه، به گفته متخصصان طب سنتی می‌تواند در کمتر از سه هفته نتیجه مشهودی در کاهش وزن ایجاد کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!