وبگردی

عکس تاریخ| ایرانی‌ها سال ۱۳۵۳ چقدر گوشت قرمز می‌خوردند؟ + جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اطلاعات آنلاین، براساس آمار منتشرشده بیشترین دام ذبح‌شده برای مصرف ایرانی‌ها در سال ۱۳۵۳  گوسفند و بره با بیش از ۶ میلیون راس و کمترین دام خوک با بیش از  ۲۵ هزار راس ذبح شده ذکر شده.  خبر را به نقل از روزنامه اطلاعات ۱۸ آذر ۱۳۵۴ بخوانید.

ایرانی‌ها سال ۱۳۵۳ چقدر گوشت قرمز می‌خوردند؟ + جزئیات

۲۵۹

نمایش کامل خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا