سلامت

از هالیوود تا ژاپن؛ راز علاقه آنجلینا جولی به سوشی و فواید شگفت‌انگیز آن

«سوشی» یکی از غذاهای محبوب آنجلینا جولی است؛ غذایی ژاپنی که به دلیل ترکیب هوشمندانه‌ی ماهی، برنج و سبزیجات، نه‌تنها خوش‌طعم بلکه فوق‌العاده مغذی محسوب می‌شود.

این هنر ژاپنی از ماهی‌هایی مانند سالمون یا تُن تهیه می‌شود و منبعی سرشار از پروتئین با کیفیت بالا، اسیدهای چرب امگا ۳، ویتامین D و سلنیوم است. مصرف منظم سوشی به سلامت قلب، مغز و کنترل وزن کمک می‌کند.

در کنار طعم و زیبایی بصری غذا، جولی از سوشی به‌عنوان وعده‌ای سبک و انرژیبخش در روزهای شلوغ فیلم‌برداری یاد می‌کند. البته کارشناسان تغذیه تأکید دارند که برای جلوگیری از آلودگی، ماهی خام باید از منابع تازه و مطمئن تهیه شود و توصیه می‌شود افراد باردار یا دارای ضعف ایمنی، از سوشی پخته یا گیاهی استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!